Доставки, замени и връщания

 

Каква е цената и срока на доставка?

Сроковете за доставка до адрес или офис са до 24 часа в населените места с офис на Еконт Експрес. Доставките в населените места без офис на Еконт са в зависимост от графикът на посещение на куриерската фирма, както и метерологичните условия. Доставките се изпълняват само в работни дни.

  • Безплатна доставка до офис на Еконт за пратки над 99 лв!
  • Безплатна доставка до адрес за поръчки над 149 лв!
  • Доставка до офис на Еконт Експрес – 4.00 лв.
  • Доставка до посочен от Вас адрес в населено място с офис на Еконт – 5.50 лв.
  • Доставка до посочен от Вас адрес в населено място с офис на Еконт в събота (услуга “Приоритет”) – 7.50 лв.
  • Доставка до посочен адрес в населено място без офис на Еконт – 7.50 лв.

 

Мога ли да пробвам/премеря/прегледам артикул, преди да заплатя?

Да, можете. Опцията е безплатна и се нарича “Тест и преглед преди заплащане”. Ако желаете да Ви я отбележим, просто го отбележете в поръчката си.

Бележка: Ако откажете артикул след тест и преглед, Вие заплащате транспортните разходи в двете посоки. Ако има грешка от наша страна – сгрешен размер, артикул или цвят, доставката се заплаща от нас.

 

Мога ли да заменя дреха за друг размер?

Да, можете. Свържете се с нас на оставените телефони, чат на живо или skype. След това, кажете ни с какъв размер бихте желали да Ви заменим дрехата. Ако артикула е в наличност, още същият ден можем да Ви изпратим нов размер.

 

Мога ли да върна закупен артикул и да ми възстановите парите?

Разбира се. Можете да върнете продукт до 14 работни дни.

Важно е да знаете:

  • Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок до 14 работни дни, само срещу върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен, както и връщане на придружаващите го платежни документи.
  • Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи или бланка.
  • Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато дрехите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие със снимките на дрехата, показани в сайта.

 

Как да определя точен размер за мен?

В описанието на всеки артикул абсолютно точно е написан размера в сантиметри. Моля, преди поръчка го прочетете и се измерете,когато не е написан вашият размер можете да се свържете с нас за повече информация.